Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de l’Estat confirma que finançarà els projectes que Sant Sadurní va sol·licitar al Fons Local d’Inversió

El Ministeri d’Administracions Públiques, a través de la Secretaria de l’Estat de Cooperació Territorial, ha autoritzat el finançament dels quatre projectes d’obres amb càrrec al Fons Estatal d’Inversió Local sol·licitats per l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Això vol dir que s’ha autoritzar la construcció de l’edifici de serveis municipals a la Fassina de Can Guineu, per valor d’1.128.000 euros; la remodelació de la plaça Mossèn Salvans, més coneguda com plaça de l’Església, valorada en 298.000 euros; la remodelació del carrer Montserrat, entre el carrer Sant Pere i la rambla de la Generalitat, pressupostada en 319.000 euros, i, finalment, el condicionament de les pistes i accés de l’escola Jacint Verdaguer, per valor de 340.000 euros. En conjunt, l’Estat aportarà a Sant Sadurní 2.085.000 euros del Fons d’Inversió Local que ha creat per ajudar als municipis a afrontar la crisi econòmica.<br />Recordem que la sol·licitud de l’Ajuntament va ser aprovada pel ple municipal amb el suport de tots els grups polítics, a excepció d’ERC, que va optar per l’abstenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: