Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de concerts familiars continua aquest diumenge amb Tubs del món

Aquest diumenge continua la programació de concerts familiars de la temporada 2008-2009 a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència sigui compartida en família. Aquest és un cicle organitzat de manera conjunta per l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Patronat Municipal del Teatre Cal Bolet. "Tubs del món" és un concert audició comentat en què els instruments són estris que utilitzem en la nostra vida diària. Una mànega, una crossa, un pòster enrotllat, un bolígraf, una escombra, el manillar d’una bicicleta…, tots aquests objectes deixaran sentir la seva veu més musical acompanyats de baix, percussió i algun altre artefacte inesperat convertit també en instrument.<br />Des de l’Escola Municipal de música, Lali Sans, comentava que es tracta d’un concert realment especial.<br /><br />Amb aquest concert familiar podem aprendre que els objectes guarden cadascun un so o una música i ens adonarem, un cop més, que les coses no són només el que semblen. Una delirant ruta sensorial pel peculiar món d’en Xavi Lozano i la seva banda. Un passeig interactiu en què els objectes quotidians esdevenen insospitats instruments musicals arran de l’enginy d’aquests artífexs musicals.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: