Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es presenta a Vilafranca la Jove Orquestra de Vilafranca, en un concert a l’Auditori

La Jove Orquestra de Vilafranca, associació d’estudiants de música de les àrees geogràfiques del Penedès i del Garraf, es presenta en concert davant del públic a Vilafranca el proper diumenge, dia 1 de març, a les 7 de la tarda a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, en la seva cinquena temporada. L’entrada és lliure.

Fundada el 2004 pels músics que en aquella època acompanyaven el cant dels goigs a St. Fèlix durant la Festa Major de Vilafranca, l’orquestra ha anat desenvolupant un estil propi de fer música, tocant música per a corda de totes les èpoques i estils, des del barroc al contemporani més actual, i ara, per primer cop incorpora peces amb instruments de vent: oboès, trompes i flautes.<br />En aquesta ocasió passaran uns trenta músics per l’escenari, per a interpretar obres de Bach, Haydn, Debussy, François i J.L.Moraleda. Dirigirà el concert Ramon Alonso, professor de Violí i de Conjunt Instrumental també al Conservatori de Vilanova, que ha estat al capdavant de la formació des dels seus inicis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: