Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU no vol una gran superfície comercial al barri de la Girada

Després que s’ha donat a conèixer la proposta de trasllat de l’Escola Sant Elies fora del centre de la vila, i la possibilitat que permetria aquesta operació de poder obrir un centre comercial en l’espai que ocupa actualment l’escola, CiU ha donat a conèixer la seva opinió respecte a aquest tema i també en relació al projecte de construcció d’una gran superfície comercial al barri de la Girada.

<br />El portaveu de CiU , Pere Regull, ha lamentat que el govern municipal no tingui una línia clara en aquesta qüestió i diu que han deixat presentar un projecte de gran centre comercial a la Girada que pot ser perjudicial per l’activitat comercial del centre. <br />Això pot portar a la despoblació del centre de la vila.
Regull considera vergonyós que els vilafranquins hagin d’anar a Vilanova a comprar determinades marques amb franquícies. Per això veu positiva la possibilitat que aquestes franquícies puguin venir al centre de la Vila. D’altra banda considera que a la Girada hi fa falta un supermercat i que també pot ser beneficiós per barri i per Vilafranca un projecte de sales multicinemes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: