Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canela assegura que l’èxit de la convocatòria dels 10milcatalans a Brussel·les està garantit

El professor de bioquímica de la Universitat de Barcelona Enric Canela va iniciar la idea , a través d’internet, de celebrar un gran acte reivindicatiu a la ciutat on es troba el Parlament Europeu i ara ja és una realitat.

El proper dissabte, 7 de març, es farà una manifestació de milers de catalans convocats a Brussel•les, per reclamar el dret a l’autodeterminació. Ahir, Enric Canela, impulsor de la iniciativa 10milcatalans a Brussel·les va ser al Via Fora de Vilafranca per explicar els motius de la convocatòria i com està l’organització. Canela recorda que el principal objectiu no és reclamar l’autodeterminació al Parlament Europeu, sinó posar de manifest a Europa el conflicte català.
L’impulsor de la iniciativa 10milcatalans a Brussel·les explica que en aquests moments només queden per ultimar alguns detalls, i que es preveu una participació destacada, amb la que l’èxit ja està gairebé garantit.

Provablement es lliurarà un manifest a representants del Parlament Europeu el divendres 6 de març, i el dissabte 7 de març es llegirà públicament el manifest davant del Parlament, després de fer una manifestació que tindrà una durada d’una hora i mitja, aproximadament.

L’acte finalitzarà amb el cant dels segadors. La conferència d’Enric Canela, ahir a Vilafranca, estava organitzada per la Joventut Nacionalista de Catalunya.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: