Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Univers Penedès celebra el seu primer festival centrat en la música

Aquest dissabte a la tarda, l’auditori municipal es va omplir de públic per veure les actuacions preparades en el marc del primer festival d’Univers Penedès, una entitat que es dedica a la promoció i el foment del lleure de les persones amb discapacitats psíquiques.

El festival girava entorn de la música amb diverses actuacions de grups d’alumnes de l’escola municipal de música, el Grup d’Havaneres Xaloc, l’Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí, la Coral Tercera Primavera del Casal de la Gent Gran, l’SMS Club Country, el Grup de Flamenc Passió Catalana, "L’Agrupació" Musical Penedès, l’Essència de Gospel i el Grup de Flauta.<br /><br />L’objectiu d’aquest primer festival era recollir diners per poder fer més activitats amb els nois i noies de l’entitat. De fet, ja estava ben decidit en què invertir els diners: concretament en un projector i una consola Wii.<br /><br />D’altra banda, Univers Penedès agraeix a la CUP la cessió del seu local del c/ Sta. Maria per a la venda d’objectes i plantes de Nadal per recollir fons per a l’associació.<br /><br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: