Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Serveis Socials més a prop’, per als majors de 80 anys a Sant Sadurní

El dimecres 4 de febrer es reprèn el projecte "Serveis Socials més a prop", una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Sadurní, amb la col·laboració de la Diputació i la Creu Roja.

L’objectiu és poder visitar a totes les persones majors de 80 anys per donar-los informació sobre els serveis socials i la resta de serveis adreçats a persones grans. També es pretén detectar situacions de necessitat, canalitzant la utilització dels recursos socials i comunitaris. L’any passat ja es va fer aquest projecte i aquest any va dirigit a les persones que aleshores no es varen poder localitzar, així com a les que durant el 2009 compliran 80 anys. Les visites domiciliàries a aquest col·lectiu aniran a càrrec d’una treballadora familiar. Abans d’iniciar les visites s’ha enviat una carta explicant el projecte i informant que la persona que passarà pel domicili serà un professional de la Creu Roja degudament acreditat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: