Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obres a carrers del centre de Vilafranca

<br />Els carrers de Sant Bernat i de Graupera estan tallats per obres de renovació del clavegueram i de les canalitzacions d’aigua.<br />

<br />El carrer de Sant Bernat, entre el carrer del Coll i la plaça de Jaume I, estarà tallat per obres durant aproximadament un mes i mig amb motiu dels treballs de renovació de la xarxa de sanejament i de la xarxa d’abastament d’aigua que executarà l’empresa Aigües de Vilafranca. Els treballs està previst finalitzin cap a finals de febrer. La renovació de la xarxa d’aigua i del clavegueram forma part dels treballs previs a la nova urbanització del carrer de Sant Bernat que s’executaran posteriorment. Abans de Nadal ja es van executar obres semblants en l’altre tram del carrer de Sant Bernat, entre el carrer del General Prim i el carrer del Coll. L’accés de vehicles quedarà restringit en aquest tram. Les places d’aparcaments privats del carrer del Coll tindran accés pel carrer de la Cort o pel carrer del General Prim i les places d’aparcament de la plaça de Santa Maria i de la plaça del Campanar el tindran per la plaça de Jaume I.<br /><br />Al carrer de Graupera també s’executen obres de renovació de la xarxa de sanejament i de la xarxa d’abastament d’aigua, prèvies a la urbanització del carrer. En aquest cas, les obres abastaran el tram entre la plaça de la Constitució i la plaça de Lluís Via i també s’allargaran fins a finals de febrer. L’accés als aparcaments en aquesta zona estarà restringit.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: