Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les segones rebaixes començaran al febrer

Les segones rebaixes començaran al febrer en una campanya més fluixa que altres anys.<br />

<br />Les rebaixes d’hivern continuen als comerços de Vilafranca a un ritme vinculat directament amb la crisi econòmica. Les vendes de la campanya de Nadal no s’ha mantingut, evidentment, però les botigues i establiments comercials ofereixen grans descomptes per animar els ciutadans a comprar. Cap a la primera setmana de febrer començaran les segones rebaixes i, per tant, aquests descomptes seran més grans encara.<br />A aquesta botiga del centre de roba i complements reconeixen que aquestes rebaixes són més fluixes que les mateixes de l’any passat degut a la sensació de crisi. En tot cas, la campanya de Nadal els hi va anar força bé.<br /><br />La botiguera Mar Alsina també comenta que aquest any ha comprat menys gènere que l’any passat per tal de no trobar-se amb un excedent de material.<br /><br />Recordem que aquestes rebaixes d’hivern van començar amb descomptes més grans del que és habitual per intentar conservar el ritme de vendes del Nadal, degut a la crisi econòmica.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: