Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les carrosses i comparses que vulguin participar a la rua de Santa Margarida i els Monjos s’han d’apuntar abans del 6 de febrer

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha publicat les bases per participar en el Carnaval 2009 al municipi que es durà a terme els dies 22 de febrer als Monjos, amb la tradicional rua, i el 28 de febrer, amb un ball a la Ràpita.

Els actes dels Monjos inclouran un ampli programa d’activitats que encapçalarà la tradicional rua de carrosses i comparses que sortirà a dos quarts de dotze del migdia del carrer Camí Fondo. <br />A la Ràpita l’acte central serà el ball que cada any celebra el CCRR i que començarà a les 11 de la nit.<br />Les inscripcions per participar-hi es poden fer com a màxim fins el proper dia 6 de febrer i les bases completes es poden consultar a les oficines municipals o a través del web www.santamargaridaielsmonjos.org

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: