Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca considera que és aviat per presentar-se a les autonòmiques

La Candidatura d’Unitat Popular va decidir el dilluns passat obrir les portes a presentar-se a les pròximes eleccions autonòmiques durant la celebració d’una assemblea extraordinària a Mataró.

D’entre les propostes presentades sobre el salt de les CUP a l’àmbit nacional, la que finalment va sortir guanyadora va ser la que aposta per continuar la feina en l’àmbit municipal i obrir un procés de debat intern sobre la possibilitat de presentar-se a les pròximes eleccions autonòmiques.<br />Aquesta idea es veu amb escepticisme des de la CUP de Vilafranca. El regidor Xavier Navarro explicava que l’èxit de les CUP a les darreres municipals ha fet pensar a la població en buscar una alternativa nacional i d’esquerres al Parlament. Però considera que abans cal seguir treballant des del municipalisme i plantejar aquesta opció més endavant.<br /><br />La CUP de Vilafranca formava part, a l’assemblea extraordinària de Mataró, de la ponència que s’oposava a presentar candidatura per a les pròximes eleccions autonòmiques. Es deia "Unitat popular i municipalisme d’alliberament" i va ser presentada, a més de per Vilafranca, per les CUP de Capellades, Martorell, Ribes, Sallent, Valls i Vilanova i la Geltrú.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: