Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cambra de Comerç presenta a Vilafranca el seu Pla d’Acció Internacional, per ajudar a internacionalitzar les empreses

La seu de la delegació a l’alt Penedès de la Cambra de Comerç de Barcelona acollia la presentació d’aquest Pla d’Acció que pretén donar assessorament a les empreses que volen obrir-se al mercat internacional, i també suport a aquelles que ja ho estan fent.

Des de la Cambra, Lluís Lluch era l’encarregat de presentar aquestes propostes a les empreses de l’Alt Penedès.

El Pla d’Acció Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona pretén també ser un pol d’atracció per a empreses i emprenedors que vulguin instal·lar-se a Catalunya i més concretament a les comarques barcelonines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: