Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van fer el lliurament dels premis Aleta

Aquest dissabte a la tarda es va fer l’entrega dels premis del certàmen literari infantil l’Aleta que els Verds convoquen cada any als col·legis de Vilafranca i comarca.

<br />La convocatòria d’aquest any va acollir un bon nombre de participants, mots dels quals van voler assistir al lliurament de premis que es va realitzar per part del president i cap de colla, junt amb membres del jurat a les instal·lacions de Cal Figarot.<br />Els guanyadors d’aquest any en la categoria de diplomes dibuix , el remi imatges Castelleres, van ser per Pàrvuls el Jordi Mané de l’escola St. Elies, en la Categoria A Valèria Caro , de St. Elies i el la categoria C Mireia Miró també de St. Elies.<br />El guanyador del Premi Literari en la categoria B va ser el Marc Canela del Col.legi St.Ramon i en la categoria C la Montse Lluch de St. Elies.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: