Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El productor de cinema Raimon Masllorenç va ser el convidat del 31è sopar de Raimons

Dissabte a la tarda els Raimons i Raimundes de Vilafranca i comarca participaven en els diferents actes que organitza l’Agrupació de Raimons anualment per celebrar la seva onomàstica.

Com explica des de l’Associació Raimon Solà, al llarg de la tarda es van fer diverses activitats que començaven amb uns tallers adreçats als més petits dels Raimons i Raimundes, així com als fills i filles dels membres de l’associació.
El convidat en el sopar d’aquesta edició ha estat el productor i director Raimon Masllorenç. Ell mateix reconeixia abans de sopar que va rebre amb sorpresa la invitació, i que es mostrava content de participar en el sopar. Comentava també que sempre s’havia considerat poc vulgar pel fet de dir-se Raimon, i que ara podia compartir aquest fet amb moltes persones que es diuen igual.

Masllorenç ha estat productor de la pel·lícula "El greco", estrenada aquest 2008; i va dirigir l’any 2006 "Sin ti".<br />En els decurs del berenar es van poder veure alguns joves Raimons, amb la qual cosa la continuïtat d’aquest peculiar sopar està garantida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: