Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer tram de l’avinguda de Vilanova estarà tallat per obres de remodelació durant uns tres mesos

Amb motiu de la segona fase de remodelació de l’anomenat enllaç de Santa Digna, a partir del proper dimecres 21 de gener quedarà tallat a la circulació el tram de l’avinguda de Vilanova entre l’avinguda d’Europa i el carrer del Comerç, així com el vial que donava entrada als vehicles provinents de Vilanova cap al centre de la Vila, a través del carrer de Cal Bolet.

La ruta alternativa per accedir al centre de la Vila venint de Vilanova serà, a partir del dia 21, a través dels carrers Melió, Dr. Pasteur, Comerç, pl. Creu de Santa Digna i Santa Digna, des d’on els vehicles podran anar o en direcció al carrer Amàlia Soler o bé en direcció al carrer Bisbe Pañelles. Com a conseqüència d’aquesta segona fase d’intervenció en aquest enllaç, quedaran sense sortida alguns trams de carrer com el carrer del Comerç, la plaça Creu de Santa Digna, el carrer Cal Bolet i el passeig Rafael Soler.<br />D’altra banda, la parada de Bus Urbà que hi ha al carrer de Cal Bolet cantonada amb la plaça Creu de Santa Digna es traslladarà al carrer de Santa Digna cantonada amb el passeig del Camp dels Rolls.<br />Els treballs d’aquesta segona fase de remodelació de l’enllaç de Santa Digna tindran una durada d’uns tres mesos i contemplaran el primer tram de l’avinguda de Vilanova, davant de la plaça de Vilanova i de l’estació d’autobusos, on es rebaixarà la calçada d’acord amb les noves rasants de la llosa de cobriment de les vies, i construint voreres amb arbrat en ambdós costats i una calçada central amb un carril per a cada sentit.
Amb aquesta nova configuració, aquest vial tindrà una imatge de passeig arbrat que actualment no té. En aquesta segona fase també s’actuarà al tram final del carrer del Comerç i s’executarà un nou vial de prolongació del carrer de Cal Bolet que ha de completar la trama viària d’aquest enllaç. Un cop completada l’obra, aquest enllaç disposarà d’una rotonda amb forma gairebé rectangular, integrant els vials del seu entorn.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: