Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer tram de l’avinguda de Vilanova està tallat des d’ahir al migdia

Com ja hem anunciat aquests darrers dies, amb motiu de la segona fase de remodelació de l’anomenat enllaç de Santa Digna, ha quedat tallat a la circulació el tram de l’avinguda de Vilanova entre l’avinguda d’Europa i el carrer del Comerç, així com el vial que donava entrada als vehicles provinents de Vilanova cap al centre de la Vila, a través del carrer de Cal Bolet.

La ruta alternativa per accedir al centre de la Vila venint de Vilanova és a través dels carrers Melió, Dr. Pasteur, Comerç, pl. Creu de Santa Digna i Santa Digna, des d’on els vehicles podran anar o en direcció al carrer Amàlia Soler o bé en direcció al carrer Bisbe Pañelles. Com a conseqüència d’aquesta segona fase d’intervenció en aquest enllaç, queden sense sortida alguns trams de carrer com el carrer del Comerç, la plaça Creu de Santa Digna, el carrer Cal Bolet i el passeig Rafael Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: