Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PPC denuncia el retard de la posada en marxa del dispensari de Lavern a Subirats, que fa 7 mesos que està acabat

La portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha denunciat aquesta setmana el retard de la posada en marxa del dispensari al nucli de Lavern, a Subirats.

En aquest sentit, la dirigent popular ha explicat que segons la Consellera Geli les obres del dispensari van finalitzar el mes de juny passat i preveuen poder posar-ho en funcionament el proper mes de febrer.<br />Montserrat considera inexplicable que el dispensari porti 7 mesos acabat i que la conselleria no obri el centre tan reclamat pels veïns de Lavern. Per aquest motiu, ha instat al Govern a posar en funcionament el dispensari lo més aviat possible.<br />Finalment, Dolors Montserrat ha lamentat la falta de interès per part del Govern a l’hora de posar en marxa el dispensari i reclamarà explicacions al respecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: