Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana l’ampliació dels horaris del dispensari d’Olesa

La portaveu popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha instat al Govern de la Generalitat a ampliar els horaris de consultes i urgències del dispensari d’Olesa de Bonesvalls, a l’Alt Penedès.

Mitjançant una proposta de resolució, la diputada explica la necessitat de la seva demanda ja que el municipi disposa d’un dispensari municipal que atén als pacients només els dilluns, dimecres i divendres, restant el municipi sense atenció dels metges, ni per consultes ni per urgències, la resta de dies de la setmana. <br />Montserrat ha assenyalat que els veïns han iniciat una campanya de recollida de signatures demanant una ampliació dels horaris d’atenció del dispensari, ja que sinó han de desplaçar-se a Vilafranca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: