Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fort vent del cap de setmana va obligar a suspendre actes de la Festa Major d’Hivern de Guardiola de Fornt-rubí

A causa del fort vent i l’apagada de llum del dissabte al municipi de Font-rubí, l’organització va creure oportú de suspendre tots els actes programats per les festes de Sant Vicenç (Festa major d’hivern).

Aquest dissabte, 31 de gener, es celebrarà el Campionat del Truc al restaurant Pau Xich a les 4 de la tarda, mentre que el dissabte 7 de febrer es celebrarà el concurs de dibuix de les festes locals a 2/4 de 5 de la tarda, i acte seguit l’espectacle de màgia amb el Mag Raül.<br />La Sardinada Popular, la qual estava programada pel diumenge 25 de gener, es celebrarà a les 10 del matí, a Cal Cintet (Barri de Santa Maria), al diumenge 8 de febrer.<br />Respecte al XIè Cicle de Cava jazz, l’organització està valorant la possibilitat de celebrar el concert de la TRANSPENEDÈS JAZZ ORQUESTRA al proper mes de maig. La propera actuació programada es farà el 14 de febrer a les 11 de la nit amb el grup VAN DE BLUES.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: