Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Àgora celebra 10 anys

S’ha fet al Centre Àgora de Vilafranca l’acte de commemoració dels 10 anys de funcionament d’aquest equipament municipal. En la celebració hi han participat representants municipals, però també de les entitats que en aquests moments tenen la seva seu al Àgora.

La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament, Maria Batet, recordava que el 23 de gener de 1999 es posava en funcionament aquest Centre Àgora amb la voluntat, entre altres coses, de funcionar com a hotel d’entitats vinculades al sector vitivinícola. Batet comentava que no es tracta només de compartir espais sinó també projectes.
D’altra banda, també es pretenia que fos un pol d’atracció per la creació d’empreses. En aquest 10 anys s’han creat 596 empreses, una xifra important com remarca Batet, i que posa de manifest que la feina feta i la que es pot fer encara a Vilafranca convida a l’optimisme.

En l’actualitat es troben instal·lades al Centre Àgora cinc entitats, UVIPE, el Consell Regulador de la DO Penedès, l’Associació Catalana d’Enòlegs, la JARC i l’Acadèmia de Tastavins Sant Humbert.

Al llarg d’aquest 10 anys de treball, l’Àgora ha emprès diverses accions de suport a l’emprenedoria: ha donat cabuda al seu viver a un total de 21 projectes empresarials, ha ajudat a posar en marxa 596 empreses, ha atès més de 1.800 nous emprenedors i s’han dut a terme 86 accions formatives en les que hi ha participat més de 1.900 persones. La infrastructura del Centre Àgora ha servit també per acollir una mitjana de 350 actes anuals i 6.000 persones.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: