Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal posa a la venda les entrades per el espectacle de Paco Moran, ENFERMO IMAGINARIO

El proper 31 de gener el públic penedesenc podrà retrobar-se amb el còmic Paco Moran, amb una adaptació del Malalt imaginari de Molière, feta a mida.

En aquesta ocasió, Argan, personatge fet a mida per a l’actor Paco Morán, és un hipocondríac incapaç de viure sense un metge al costat. S’inventa malalties per seguir aferrat als llençols, però, malauradament, l’han ingressat a la mateixa clínica i exactament a la mateixa habitació on va morir el seu germà anys enrere. Això propicia tot un seguit d’estranyes aparicions davant la incredulitat d’infermeres, metges i família.<br />Ja es poden comprar les entrades per la representació de l’obra ENFERMO IMAGINARIO que tindrà lloc al Teatre Casal el proper dissabte 31 de gener a les 10 de la nit.<br />Les entrades, al preu de 20€ per els socis del Casals i de 24 per el públic en general, es poden comprar a partir de demà dijous i fins diumenge; i també dijous, divendres i dissabte de la propera setmanes, sempre en horari de 7 de la tarda a 10 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: