Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues propostes musicals del Club Cultural del Casal per aquest mes de febrer

El Club Cultural del Casal organitza pel dijous 12 de febrer una sortida al Teatre Coliseum de Barcelona per anar a veure "QUÈ. EL NOU MUSICAL".

Un espectacle musical amb text i música inèdita de l’Àlex Mañas i Manú Guix, basada amb una idea original i dirigida per l’Àngel Llàcer.<br />Pel dijous 26 de febrer us proposem anar al Teatre Victòria a veure "SPAMALOT", el musical més divertit i boig de tots els temps dirigit pel tricicle. <br />Trucant al telèfon del Casal 93 890 12 48 o per mitjà del correu podeu demanar més informació o tramitar les inscripcions si ja tenir decidit participar-hi.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: