Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Denuncien un veí de Vilafranca per un delicte contra la seguretat viària

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el dissabte Pedro R. L., de 60 anys i veí de Vilafranca, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb el permís sense vigència per la pèrdua total de punts.<br />

Els fets van passar a l’A-2, al terme municipal de Sant Joan Despí, aproximadament a les vuit del matí de dissabte. Els agents circulaven per aquesta via quan van observar com un taxi els avançava a gran velocitat. Malgrat que no hi havia radar per fer la fotografia i poder establir la velocitat exacta, els mossos van observar que el vehicle devia anar a uns 180 km/h, quan en aquest tram el límit està establert en 80 km/h. <br /> <br />Per aquest motiu, van fer indicacions al conductor perquè s’aturés, i un cop identificat com a Pedro R L, els agents van comprovar que tenia el permís sense vigència per la pèrdua total de punts des del mes de juliol de 2008 i fins el desembre de 2009. Per aquest motiu, van imputar-li el delicte i van citar-lo per judici ràpid, que s’ha celebrat aquest matí al jutjat d’instrucció de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: