Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Utymat retira l’ERO

Utymat retira l’expedient de recessió de contractes i amplia el de temporalitat fins al 31 de març.<br />

<br />L’empresa Utymat, dels Monjos, ha retirat l’expedient de regulació de l’ocupació presentat el passat 20 d’octubre, segons han informat a la nostra emissora els representants del comitè d’empresa.<br />L’ERO afectava 48 treballadors dels 159 que hi ha en plantilla i es va presentar en base al que havia de presentar l’empresa d’automòbils Nissan, ja que el 75% dels afectats fan treballs d’estampació i ensambladura per la marca japonesa.<br />Finalment, la direcció ha acceptat ampliar l’expedient de regulació temporal que també es va presentar en el seu moment. I enlloc d’acabar el proper 23 de desembre, s’allargarà fins al 31 de març.<br />Des del comitè diuen que aquesta era una de les opcions que ells defensaven des del començament de les negociacions.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: