Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tertúlia literària sobre Seda, d’Alessandro Baricco a la Torras i Bages

Dimarts vinent, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc a la biblioteca Torras i Bages una nova sessió de les Tertúlies literàries.

Aquest mes la tertúlia tracta sobre "Seda", d’Alessandro Baricco. És un llibre escrit per l’italià Alessandro Baricco publicat el 1996 i portat al cinema l’any 2007 pel director francès François Girard. Narra la vida d’un comerciant francès que a partir de 1861 ha de viatjar amb freqüència al Japó per comerciar amb cucs de seda. El Japó de finals de segle XIX era un país aïllat tant comercial com culturalment de la resta del món. I en un d’aquests viatges coneixerà una noia per la qual s’apassionarà, fins que esclata una guerra civil. "Seda" no és una novel·la ni un conte, és podria dir que és una història d’amor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: