Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola invertirà 45.000 euros a La Muntanyeta

La darrera sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola va comportar l’aprovació dels pressupostos municipals pel 2009 com us havíem explicat, però també va tractar altres punts rellevants de contingut econòmic.

<br />Per unanimitat, es va aprovar una modificació de pressupost pel 2008 per valor de 192 mil euros. Entre les partides destaca la subvenció rebuda per millores a La Muntanyeta, a través d’un conveni de col·laboració signat amb la Fundació Territori i Paisatge, per valor de 45 mil euros. <br />La modificació també inclou l’aprovació d’una partida de 18.700 euros per a inversions al local de Sant Pere Molanta, preveient la legalització d’instal·lacions i el compliment de la normativa antiincendis. Una altra de les xifres de la modificació són els més de 6.500 euros amb què s’acaben de suplementar les despeses derivades aquest any del servei de recollida de brossa. <br />En canvi, no hi va haver unanimitat en la votació de la moció de CiU que proposava incorporar pel 2009 en el capítol d’inversions del pressupost l’arranjament de les piscines de Can Trabal i de Daltmar. El text va acabar sent rebutjat amb els vots en contra d’ApO-PM i els vots favorables de CiU i ERC. <br />D’altra banda, el ple aprovava per unanimitat la signatura d’un conveni amb l’Institut d’Estudis Penedesencs de suport al projecte comarcal de recerca i difusió “Tots els noms”.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: