Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Carrillo ha presentat la nova iniciativa d’Oficina Parlamentària

El diputat d’Esquerra al Parlament de Catalunya, Miquel Carrillo, ha presentat la nova iniciativa d’Oficina Parlamentària.

<br />Carrillo, acompanyat pel regidor vilafranquí, Pep Quelart i per la dirigent republicana, Alba Castellví, ha explicat que ERC posa en pràctica a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, la possibilitat que qualsevol ciutadà contacti directament amb el diputat territorial d’Esquerra. D’aquesta manera les persones, entitats, i col•lectius poden adreçar-se al diputat sense intermediaris. Tant si és per fer un plantejament polític com per una gestió.
Estan oberts a parlar de tot el que tingui a veure amb els tràmits parlamentaris que s’estan debatent a la cambra. Per concertar les entrevistes, es posa a disposició el telèfon 93 706 33 17 i l’adreça d’email . També es pot contactar a través dels regidors republicans de la comarca.

Carrillo destaca que els parlamentaris poden aclarir dubtes i orientar les inquietuds que se’ls fan arribar cap a l’organisme encarregat de respondre. I si és a la seva mà resoldre qüestions que tenen a veure amb el govern o l’administració pública. Hi ha el compromís d’escoltar a tothom encara que potser no sempre coincideixin en els plantejaments.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: