Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcel Esteve desmenteix rotundament que tingui previst deixar l’alcaldia

Esteve lamenta que El 3 de Vuit es refiï més de "llegendes urbanes" que de les seves paraules.

L’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per desmentir de manera taxativa que tingui previst deixar l’alcaldia properament, tal com surt publicat avui en el setmanari El 3 de Vuit.

Marcel Esteve ha afirmat que és "inconcebible" que un mitjà de comunicació publiqui informacions falses que impliquen la seva persona, quan ell personalment les va desmentir mitjançant una trucada telefònica al mateix director del setmanari.

L’alcalde ha volgut deixar clar que en cap moment li ha passat pel cap presentar la dimissió i que està més motivat que mai per liderar l’acció de govern que afronti els reptes que Vilafranca té al davant, com són fer front als afectes de la crisi econòmica amb més polítiques socials, polítiques actives d’ocupació i infrastructures i equipaments al servei de la ciutadania de Vilafranca. Esteve apunta que ara per ara el principal objectiu de l’equip de govern és aprovar un pressupost per a l’any 2009 que permeti donar resposta a tots aquests reptes, que és el que la ciutadania reclama.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde Francisco Romero, present també a la roda de premsa, ha afirmat que una mostra més de la manca de rigor de la notícia és que el 16 de desembre no es pot convocar un ple ordinari perquè ja no s’hi és a temps perquè primer cal convocar comissions informatives.

D’altra banda en relació a aquesta informació també representants del PSC han volgut afegir la seva opinió, en declaracions a la nostra emissora.

El secretari de política municipal de la Federació X del PSC, Ciscu Delacruz, considera inadmissible mantenir una informació quan se sap que és falsa. També ha llançat un missatge de suport a l’alcalde de Vilafranca.

Per la seva banda, el diputat socialista Roberto Labandera ha dit que aquest tema pot ser una cortina de fum per tapar els problemes interns de lideratge de Pere Regull dins de CiU.

Labandera ha lamentat l’estil d’aquesta informació, que pot desacreditar la bona pràctica periodística del setmanari en els darrers 25 anys.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: