Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP no donarà suport als pressupostos del 2009 de l’ajuntament de Vilafranca

La Candidatura d’Unitat Popular confirmava ahir en roda de premsa que no donarà suport al pressupost municipal per al 2009.

Per als membres de la CUP, una condició capdal per a acceptar-los era que hi hagués participació dels ciutadans, fet que no s’ha produït.
I, a més, diuen que no hi ha voluntat per part de l’equip de govern de fomentar la idea dels pressupostos participatius. D’altra banda, des de la CUP, han volgut negociar amb els altres grups municipals però tampoc han trobat la implicació que buscaven i no han vist les seves aportacions reflectides. Per tant, confirmen que no recolzaran el pressupost tot i que encara no han decidit si s’abstindran o hi votaran en contra.

Els regidors de la CUP disposen de la proposta de pressupost per al 2009 i reconeixen que recull algunes de les propostes que ha fet la candidatura, però no tenen confiança en què es tirin endavant.

El ple dels mes de desembre no ha estat convocat encara i tampoc se sap si, en aquest ple, es portarà a aprovació el pressupost municipal. El que sí es farà és portar a aprovació definitiva les ordenances.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: