Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Copa Ràdio Vilafranca 2009 de futbol inclourà la participació dels equips de segona regional del Baix Penedès

<p />La Copa Ràdio Vilafranca 2009 comença a definir el seu format, si l’any 2004 serà recordat per l’obertura a la comarca del Garraf, aquesta propera edició la competició s’obra al Baix Penedès i es confirma com la única competició oficial que inclou les tres comarques del Gran Penedès.

La setmana passada els equips de segona categoria regional del Baix Penedès van acceptar de bon grat l’oferiment de participar a la Copa 2009, d’aquesta forma, l’equip millor classificat del Grup 3 d’entre Bellvei, Calafell, Masllorenç, Sant Jaume dels Domenys, Santa Cruz, Segur, Tancat i Vendrell, tindran una plaça pels quarts de final de la competició. Una iniciativa molt acceptada pels conjunts del Baix Penedès.

<div></div>
<div></div>
<div></div>
<div></div>
Els equips amb dret a participar-hi

El sistema de participació tindrà una variant. Aquesta propera temporada seran 3 els equips que es classifiquin dels dos grups de la lliga penedesenca (Grups 10 i 11) per la fase prèvia.<br />Els 3 equips guanyadors d’aquesta primera eliminatòria entraran en un sorteig amb els 4 de la segona categoria regional amb millor puntuació de l’Alt Penedès i Garraf (Grups 8 i 12) i el millor classificat de la segona regional del Baix Penedès (Grup 3).

El premi econòmic i el partit de seleccions

Aquest any el guanyador de la competició s’emportarà 1500€ i el sotscampió 300€. Un altra de les novetats estarà en el partit de les seleccions. Així abans de la final es disputarà un 3×1, a més de les seleccions dels dos grups de la lliga penedesenca (Grup 10 i 11), també hi haurà una selecció del Grup 25, formada per jugadors del Cunit, l’Arboç, Santa Oliva, Banyeres, Segur i Joventut Bisbalenca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: