Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura Projecte Nou pretén portar els Xicots de Vilafranca a la primera línia castellera

Ahir al vespre, la sala d’actes de l’Escorxador es va omplir de membres de la colla i aficionats per assistir a la presentació de la nova candidatura.

<br />La candidatura s’autoanomena "Projecte Nou" i opta a formar la Junta Directiva de la colla castellera vilafranquina a l’Assemblea General Ordinària d’aquest dissabte, a dos quarts de deu del vespre al Local Social de l’entitat, Cal Noi-Noi.
Aquesta candidatura engloba un equip directiu d’unes vint-i-cinc persones i està encapçalada a la presidència per Manel Trias. A la part tècnica, com a Cap de Colla, hi ha Manel Cantón. El projecte de Junta preveu una organització nova, amb un alt compromís de treball en equip que implica que hi hagin quatre vice-presidències a la part social -econòmica-administrativa, màrqueting, dinamització i infrastructures- i tres sots-caps de colla a la part tècnica -adjunt, canalla i pinyes-.

Però la idea fonamental d’aquesta nova estructura es que repercuteixi en el nivell casteller de la colla i, per tant, que els Xicots de Vilafranca es converteixin en una colla de nou.

El candidat a cap de colla Manel Cantón apuntava que la modernització i la polivalència dels castellers poden ser claus per fer dels Xicots una colla més gran.

Tant Manel Cantón com Manel Trias ja han ocupat anteriorment càrrecs importants en el si de la colla. Si la candidatura obté el suport dels castellers aquest dissabte, Cantón i Trias substituiran Lluís Barrera i joan Carles López respectivament.

La presentació de "Projecte Nou", pública i prèvia a l’Assemblea, és una novetat en els processos d’elecció de la colla ja que, habitualment, es feia el mateix dia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: