Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La bella i la bèstia en musical per a infants

El musical de La bella i la bèstia de la companyia Veus Veus omple el teatre Cal Bolet.<br />

<br />La xarxa d’espectacles infantils i juvenils oferia aquest diumenge l’espectacle del mes de desembre en les dues sessions, de matí i de tarda, al teatre municipal Cal Bolet. Les representacions van ser tot un èxit i el teatre es va tornar a omplir, aquest cop amb un espectacle musical basat en la coneguda història de La bella i la bèstia. La companyia Veus Veus, especialitzada en musicals, oferia una versió amb alguns matisos d’aquest conte.<br /> <br />La bella i la bèstia és un espectacle adreçat als nens i nenes d’educació infantil, cicle inicial i cicle mitjà. Quatre actors canten i ballen en directe durant una hora. El muntatge gràcies als coneguts personatges com Lumiere, Dindon, Gaston, Bella i Bèstia, un vestuari vistós i una escenografía de colors vius, transporta l’espectador, al món fantàstic dels castells encantats, per passar les aventures més divertides i emocionants que pot crear la màgia. Segons els actors de la companyia, la reacció del públic sempre és positiva.<br /><br />La companyia Veus Veus es va fundar l’any 1995 per fomentar els espectacles musicals per a infants.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: