Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Lluís Creixell i Lluís Pérez guanyen la 25 Mostra Artística de Sant Raimon de Penyafort

Aquest dissabte es van donar a conèixer els guanyadors de la 25a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

<br />El primer premi de pintura, dotat amb 600 euros, ha estat per l’artista de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Lluís Creixell Costa. Pel que fa al segon premi d’aquesta modalitat, dotat amb 400 euros, se l’ha endut el pintor Amadeu Satorra de Sant Joan de Mediona, mentre que el tercer, dotat amb 200 euros, se’l va endur una obra de l’egarenc Jaume Margarit.<br />Pel que fa a la modalitat de ceràmica, el primer premi, dotat amb 600 euros, el va obtenir un treball de Lluís Pérez, “Paulí”, de Sant Martí de Tor, mentre que el segon i el tercer, dotats amb 400 i 200 euros respectivament, van ser per Ignacio Jodar de Comarruga i per Sybille Strodhoff d’Altafulla.<br />Finalment, en la categoria de pintura local el primer premi, dotat amb 350 euros, va ser per l’artista Primitivo Mora amb l’obra “Rambla de Penyafel, Joan Querol es va endur el segon premi i Valerio Escribano va obtenir el tercer.<br />La participació en aquesta Mostra ha estat més alta que l’any anterior, consolidat l’obertura de les bases a la participació d’artistes d’arreu de Catalunya. Enguany han concursat en aquesta 25a Mostra, 63 artistes amb 91 obres presentades, 69 en la modalitat de pintura i 22 en la categoria de ceràmica.

Les obres estaran exposades a la Casa de Cultura Mas Catarro fins l’11 de gener de dilluns a dissabte, de 5 a 8 del vespre, i de 12 a 2 del migdia els diumenges i festius, excepte aquest 1 de gener.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: