Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició de Pessebres a la Capella dels Dolors

Aquest dissabte s’inaugura l’Exposició de Pessebres Nadal 2008. <br />

<br />La mostra de diorames de pessebres de Vilafranca s’inaugura demà dissabte a les set de la tarda a la Capella dels Dolors, al costat del Vinseum. Hi participen 17 pessebristes i també s’exposarà el tradicional pessebre del Centre Excursionista del Penedès.<br />Fins al 6 de gener l’exposició estarà oberta cada dia, i els següents caps de setmana fins al 18 de gener. <br />La mostra està organitzada amb el suport de l’Obra Social de Caixa Penedès, de l’Ajuntament de Vilafranca i de les Parròquies de Vilafranca.<br />L’exposició de pessebres és un dels reclams de les festes de Nadal a Vilafranca i cada any rep la visita de centenars de visitants, no només de la vila i de la comarca, sinó també de fora.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: