Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca el llibre “Nació i magisteri pontifici”

<br />Es presenta a Vilafranca el llibre “Nació i magisteri pontifici”, sobre el concepte de nació i les responsabilitats que se’n deriven.<br />

<br />L’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès acollia divendres al vespre la presentació de l’obra “Nació i magisteri pontifici”, de mossèn Anton Maria Oriol. L’acte de presentació, que estava organitzat per les Parròquies de Vilafranca, va comptar amb la presència, entre d’altres, de Monsenyor Agustí Cortés, bisbe de la Diòcesi de sant Feliu de Llobregat. El llibre versa sobre el concepte de nació dins del pensament pontifici i sobre les responsabilitats que es deriven del fet d’assumir aquest concepte com a part d’un mateix.<br /><br />Al llibre també s’aborden temes com la diferència entre estat i nació i el repte que suposa actualment la construcció europea, que ha de donar sortida a les aspiracions de nacions ben diferents.<br /><br />L’edició del llibre “Nació i magisteri pontifici” ha estat patrocinada per la Fundació Doctor Albert Bonet.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: