Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han desarticulat una banda que havia actuat a Subirats

Una investigació de la Unitat Central de Robatoris de la Policia de la Generalitat ha culminat amb la detenció de 10 persones per la seva presumpta implicació en 38 robatoris amb força a locals repartits per gran part del territori català.

L’objectiu inicial del grup eren els estancs de l’Alt Urgell i la Cerdanya, però la pressió policial els va portar a diversificar-se i han acabat atracant bars i botigues de tot tipus a 11 comarques diferents, inclosa la nostra.<br />Així, també van actuar  a Subirats i a Olivella, al Garraf.<br />A banda dels robatoris, als detinguts se’ls ha imputat els delictes d’associació il·lícita, falsedat documental i receptació. Tot i això, la titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de l’Hospitalet de Llobregat, ha dictat l’ordre de deixar-los a tots en llibertat amb càrrecs.<br />Els detinguts són 9 homes i una dona, tots de nacionalitat romanesa.<br />Quant als objectius, a banda dels estancs, van entrar a robar, principalment, a bars, restaurants i farmàcies. A banda dels diners que trobaven a la caixa o a les màquines escurabutxaques, s’enduien tabac, licors i qualsevol altre objecte que es pogués revendre fàcilment.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: