Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Martinet fa una caminada solidària amb La Marató de TV3

El recorregut de la caminada d’aquest diumenge arribarà fins als límits del terme, a tocar amb el de Viloví del Penedès, on entrarà una mica per passar per la finca de can Carbó, al costat de les antigues Guixeres de Viloví.

<br />El traçat es força planer, tret de la suau fondalada del riu Foix que s’haurà de creuar dues vegades. Com sempre, es recomana anar ben calçat, portar aigua i esmorzar, amb la previsió d’arribar a quarts de dues de la tarda.<br />La sortida està prevista a les 9 del matí, des del Parc de La Pau.<br />La revista El Martinet, organitzadora de la caminada, proposa als participants una aportació de 2 euros per a la campanya de la Marató de TV3 contra les malalties mentals greus.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: