Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es farà a Vilafranca la Marxa de Torxes per exigir la llibertat dels presos polítics catalans

Els col·lectius de l’esquerra independentista convoquen per dissabte una mobilització a Vilafranca per exigir la llibertat de les preses i presos polítics catalans.

Un any més, pels vols del Nadal, el col·lectiu de suport a les preses i presos polítics catalans Rescat fa una crida a l’organització de Marxes de Torxes per l’Amnistia arreu dels Països Catalans sota el lema "Llibertat presos i preses polítiques catalanes! Per nadal els i les volem a casa!".<br />A Vilafranca la concentració s’iniciarà a les 8 del vespre a la plaça de la Vila i acabarà prenent forma d’una marxa amb torxes pels carrers del centre de la vila amb finalització altra vegada davant l’Ajuntament on es farà la lectura del comunicat del col·lectiu de suport a les preses i presos polítics catalans Rescat.<br />Les Marxes per l’Amnistia es realitzaran, a part de Vilafranca, a: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, València, Castelló, Cornellà, Vilanova i la Geltrú, Ribes, Capellades, Igualada, Molins, Sabadell, Terrassa, Manresa, Vic, Cardedeu, Sant Cugat, Berga, Reus, La Garriga i Alcover.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: