Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Condemnat un gelidenc que va deixar bòrnia la dona

La Secció 20 de l’Audiència de Barcelona ha condemnat Antonio L. P., de 42 anys i veí de Gelida, a un any de presó per un delicte de lesions per imprudència greu i a estar-se dos anys sense poder-se aproximar a menys de 50 metres de la seva dona.

<br />El tribunal considera provat que el condemnat va discutir amb la dona en el seu domicili de Gelida i que mentre ho feien la va estirar del braç amb força, causant que ella piqués amb la cara contra el pany de la porta. Com a conseqüència del cop, la dona ha perdut la visió de l’ull a banda de patir perjudici estètic i un trastorn ansiós depressiu. Per això, el tribunal també condemna el marit a indemnitzar la dona amb 61.000 euros pels danys ocasionats i les seqüeles, així com per la compra d’unes ulleres.<br />Els fets van tenir lloc el 6 de desembre de 2005.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: