Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la tramitació del nou Pla d’Ordenació Urbanística dels Monjos

El Ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha donat llum verda al començament del procés, amb l’aprovació inicial del POUM i l’obertura d’un període d’informació pública.

<br />Així, fins a finals de gener, està obert aquest període d’informació que compta amb tota la documentació normativa i gràfica que estarà exposada a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal. També es pot consultar la informació a les oficines municipals, a més de a la pàgina web de l’Ajuntament, <a href="http://www.santamargaridaielsmonjos.org">www.santamargaridaielsmonjos.org</a><br />Durant aquest període, també s’iniciaran un seguit de trobades i visites comentades a l’exposició amb grups de veïns i veïnes, per tal que l’equip redactor del Pla pugui informar detalladament sobre el mateix i atendre les consultes que se’ls vulguin adreçar. Tanmateix, fins a finals de gener es podran presentar les al·legacions pertinents. <br />En finalitzar aquest procés, i havent recollit les opinions i propostes ciutadanes, el ple farà l’aprovació provisional del POUM i la seva tramesa a la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat.<br />L’actual Pla General d’Ordenació Urbana de Santa Margarida i els Monjos va ser aprovat l’any 1985. En el seu moment suposà un avenç important, però després de 23 anys calia fer una revisió del planejament i formular un nou Pla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: