Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cloenda de la Casa d’Oficis ‘Riera de Llitrà’ i del Taller d’Ocupació ‘La ciutat de les persones’

Aquestes dues activitats de formació durant aquest any ha acollit el Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca a La Fassina.

<p />

La regidora Coordinadora de l’àrea de Promoció i Participació, Maria Batet, ha lliurat els diplomes als 32 alumnes dels dos programes.<br />La Casa d’Oficis ‘Riera de Llitrà’, s’adreçava a joves en situació d’atur, menors de 25 anys, amb el graduat d’ESO aprovat. Al llarg de l’any s’ha realitzat un mòdul dedicat al manteniment i millora d’entorns naturals amb 8 alumnes, que han participat en la restauració i millora de l’entorn natural de la riera de Llitrà al seu pas pel terme municipal de Vilafranca i la seva habilitació com a espai públic.

Els alumnes/treballadors han treballat amb un contracte de formació en 3 mòduls d’especialitat: Rehabilitació d’habitatges; Manteniment i millora d’entorns urbans; i un nou projecte centrat en l’ajuda domiciliària en geriatria.

A la Casa d’Oficis ‘Riera de Llitrà’ hi han participat els departaments de Medi Ambient i Promoció Econòmica i el Patronat de Comerç i Turisme. El pressupost ha ascendit a 180.000€ finançats pel Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Al Taller d’Ocupació ‘La ciutat de les persones’ hi han participat els departaments de Via Pública i Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Oficina Local d’Habitatge. El pressupost total del projecte ha estat d’uns 600.000€, finançat pel Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: