Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un detingut per una agressió a la porta d’un establiment de concurrència pública de Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de diumenge un home per agredir-ne un altre a les portes d’un establiment de concurrència pública situat a la rambla de Sant Francesc.

Els fets es van produir poc abans de les 6 de la matinada quan la Policia Local va ser alertada que un jove havia patit una agressió per part d’un porter d’un establiment de la rambla de Sant Francesc.<br />Personada la patrulla, els agents van comprovar els fets i van facilitar l’accés al lloc d’una unitat mèdica que va assistir el ferit, el qual, un cop verificat l’abast de les lesions, va ser traslladat amb ambulància a l’Hospital Comarcal.<br />La patrulla va identificar l’agressor, M.S.M., de 32 anys, i veí del municipi de Santa Oliva, i va procedir-ne a la detenció per un presumpte delicte de lesions. Les diligències del cas les porta el cos dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: