Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teresa Costa-Gramunt presenta el seu darrer llibre a l’Odissea

Dijous de la setmana vinent, a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc a la llibreria l’Odissea la presentació d’El saber del cor, el darrer llibre de Teresa Costa-Gramunt.

La presentació, que comptarà amb la presència de l’autora vilanovina, anirà a càrrec de la periodista Rosa Vendrell.<br />Sota el títol de El saber del cor  trobem set narracions marcades pel lirisme on Costa-Gramunt presenta un seguit de relacions sentimentals duals entre personatges famosos i el seu entorn familiar o amical: la tibantor gèlida entre Cécile Éluard i la seva mare Gala Dalí; la néta menyspreada pel seu avi com és el cas de Marina Picasso; la muller dedicada en cos i ànima a l’absorbent marit representada per Anna Murià, esposa d’Agustí Bartra; l’estimació modèlica entre les dues germanes Zambrano, María i Araceli; l’artista incomprès i la seva dona fidel, William i Catherine Blake; la primera dona occidental que va poder veure la ciutat sagrada dels lames del Tibet, Alexandra David-Néel, i el seu fill adoptiu; i finalment la investigadora que es capbussa en el mite d’Andrés Petit o Quimbisa, religiós sincretista cubà. El llibre conté il·lustracions d’Adelaida Murillo.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: