Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní crea una plataforma per aconseguir un oci nocturn saludable

La Regidoria de Salut de la capital del cava, conjuntament amb la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat i una consultoria, ha impulsat des del mes d’abril la creació de la plataforma “Nit Segura” per a la promoció de la salut en àmbits d’oci nocturn.

<br />L’objectiu de la plataforma és promoure un oci nocturn saludable, que minimitzi els riscos relacionats amb els consums irresponsables de drogues i al mateix temps, desenvolupar actuacions per a la promoció activa dels locals d’oci nocturn que es preocupen per la salut de la seva clientela.<br />La plataforma està constituïda per representants de 6 locals d’oci nocturn que de manera voluntària s’hi han adherit, cossos de seguretat i la Regidoria de Salut.<br />Les primeres accions de la plataforma són la constitució d’un grup de treball, aquest setmana mateix, amb joves dels centres educatius del municipi, un curs per a professionals dels locals d’oci nocturn sobre la dispensació responsable d’alcohol i intervencions en els locals d’oci nocturn, amb l’objectiu d’informar, així com donar pautes preventives i de reducció de riscos als joves.<br />Aquesta plataforma s’ha iniciat simultàniament a 9 municipis de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: