Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafael Ribó al Tribuna Oberta

El Síndic de Greuges Rafael Ribó protagonitzarà el proper dinar – conferència del Tribuna Oberta.<br />

<br />El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, serà el dijous de la setmana que ve al dinar – conferència del Tribuna Oberta Vilafranca. Ribó pronunciarà la conferència “La defensa dels drets de les persones”. L’acte tindrà lloc a partir d’1/4 de 2 del migdia, a l’Hotel Domo de Vilafranca.<br /><br />La data límit d’inscripció és el dimarts 2 de desembre i per informació i inscripcions cal adreçar-se a la web www.tribunavilafranca.org, al Centre de Suport de l’Alt Penedès de la Universitat Oberta de Catalunya, a la plaça de la Verema, número 1. O bé es pot trucar al telèfon 93 818 06 54.<br /><br />Rafael Ribó i Massó va néixer a Barcelona el 10 de maig de 1945. És Síndic de Greuges de Catalunya des de l’any 2004. Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Dret per la Universitat de Barcelona, és doctor en Ciències Polítiques, Econòmiques i Comercials per la mateixa universitat. I té un màster en ciència política per la New School for Social Research de Nova York.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: