Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Poca participació al Debat de l’Estat de la Vila a Sant Sadurní

El quart Debat de l’Estat General de la Vila, celebrat dimarts, va evidenciar les discrepàncies entre govern i oposició, a la vegada que va permetre escoltar la veu de la ciutadania, que va formular un total de dotze preguntes a càrrec de 7 sadurninencs.

<br />La temàtica va ser diversa: des d’una veïna que demanava responsabilitats perquè es va trencar el genoll en un espai públic en mal estat fins a la venda de droga a la població, passant per un veí que mostrava el seu desacord amb l’Ajuntament per el conveni subscrit amb el Síndic de Greuges de Catalunya.<br />Un altre veí va preguntar sobre la cessió de finques públiques a empreses privades, referint-se a la possible ubicació d’un camp de pich & putt a Can Mas de la Riera. També es va presentar una pregunta d’un veí anònim que mostrava el seu descontentament per la despesa excessiva de calefacció que fa l’Ajuntament i es va interessar per les mesures d’estalvi energètic proposades pel regidor de Medi Ambient. A més, es van respondre tres preguntes relacionades amb la Casa dels Avis i es va preguntar per els terminis en els quals es preveu arranjar els vestidors i posar gespa artificial al camp de futbol.

Prèviament van intervenir els portaveus dels grups municipals. Mentre els del PSC i ERC es van mostrar molt crítics amb l’actuació del govern, els portaveus dels dos grups que governen, CiU i AMI, van fer un repàs exhaustiu a les actuacions que s’han fet durant gairebé un any i mig, a més de les que hi ha previstes per al futur. La regidora del PP no va assistir perquè li coincidia amb una votació important al Congrés dels Diputats.

El Debat de l’Estat General de la Vila feia dos anys que no se celebrava a la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: