Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’organització del Concurs de Castells de Tarragona es planteja celebrar-lo anualment

Des de l’any 1980, el Concurs es fa cada dos anys el primer cap de setmana d’octubre.

 L’evolució del món casteller ha fet plantejar a l’alcalde de la ciutat de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la possibilitat que els organitzadors del concurs es plantegin de fer-lo anual.<br />La idea ha arribat ja a orelles dels responsables de les colles castelleres, tot i que no s’ha fet cap proposta formal.<br />En relació a aquest tema li hem demanat al president dels Castellers de Vilafranca la seva opinió, i ha reconegut que es poden donar alguns pros i alguns contres.
El president dels Verds ha explicat que de moment la colla no s’ha plantejat aquest debat ni en reunió de junta ni molt menys en assemblea, perquè s’està a l’espera d’una proposta formal.<br />De totes maneres sí que ha avançat que en cas de plantejar un concurs anual caldrien alguns canvis per agilitzar-lo.

Miquel Ferret ha apuntat que si el concurs es manté de forma bianual els Castellers de Vilafranca ho trobaran bé, i si s’acorda el canvi a la convocatòria anual els Verds també hi participaran perquè no es volen perdre un esdeveniment casteller d’aquestes característiques.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: