Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca en un debat sobre l’Eix Diagonal

Marcel Esteve participarà divendres vinent a la jornada "Una nova centralitat per Catalunya: Eix Diagonal"

L’alcalde de Vilafranca participarà en la jornada que se celebrarà a l’edifici Neàpolis de Vilanova, en el marc de la Fira de Novembre de la capital del Garraf. Al llarg de la jornada es posarà a debat la nova carretera C-15 com a eix vertebrador del territori, posant en primer terme una estructura territorial situada entre les àrees de Barcelona i Tarragona i que ajuda a construir un model català descentralitzat i en xarxa. Durant la jornada es presentarà el nou projecte de la C-15 entre Vilafranca  i Vilanova , que està previst que s’iniciï al primer semestre de 2009. Aquesta obra és una reivindicació de l’any 1999, quan els alcaldes de les principals ciutats implicades, Vilanova, Vilafranca, Igualada i Manresa, ja van signar una declaració política demanant la seva construcció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: