Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEG no apujarà les quotes socials

La junta directiva de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf ha aprovat el barem de quotes socials per a l’exercici 2009, amb un increment zero.

<br />La decisió de no augmentar les quotes socials s’ha pres tenint  en compte l’actual conjuntura econòmica, que afecta gairebé a tots els sectors d’activitat i a totes les tipologies d’empresa. <br />El barem de quotes socials de l’ADEG està establert en funció del número de treballadors que composen la plantilla de cadascuna de les empreses. Així, com a exemple, les empreses associades que tenen fins a 5 treballadors paguen una quota única anual de 208 euros. El barem té fins a 6 segments de quotes.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: