Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida organitza una bicicletada popular pel municipi, un circuit d’obstacles i una ronda de 20 quilòmetres per bici de muntanya

El proper diumenge 30 de novembre, el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Gelida ha organitzat la Bicicletada 2008.

Es tracta d’una activitat dirigida a totes les edats, amb la qual s’intenta fomentar l’activitat física i l’esport al mateix temps que es treballa per la conscienciació per la mobilitat sostenible.<br />Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a la Plaça de la Vila a les 10 del matí de diumenge dia 30. Els qui decideixin participar, podran triar entre tres activitats diferents: Fer una volta al nucli urbà de Gelida, Provar la destresa amb la bicicleta al circuit d’obstacles de la pista poliesportiva de la piscina; o participar en una volta d’uns 20 Km al voltant del terme municipal de Gelida, per a bicicletes de muntanya. En totes les activitats és obligatori l’ús del casc. La jornada compta, a més, amb un al·licient extra, el sorteig d’una bicicleta entre tots els participants de la Bicicletada 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: